f

f

fredag, september 1

Jag har bestämt mig

 
Jag älskar Spanien och spanjorerna<3
Sedan terroristattacken på La Rambla i Barcelona har jag varit lite ur gängorna faktiskt. Denna olidligt hemska händelse som dödade så många vackra människor tog mig hårt.
Jag har behövt tid för eftertanke, reflektion och återhämtning. Det blev liksom lite väl personligt och kröp under mitt skinn på ett förlamande vis. Barcelonas kommun är mitt andra hem och på La Rambla där detta hemska skedde har jag befunnit mig hur många gånger som helst. 
För er som inte vet så bor min man i Mataró strax utanför Barca i Spanien. Hela detta året har jag bott halvtid i först Madrid och sedan Mataró.
Veckan innan attacken var min dotter, min man och jag på la Rambla och firade en viktig familjehögtid.
När jag tittade på nyheterna efter förödelsen ville jag aldrig mer sätta min fot där igen och jag tänkte på mina vänner och grannar som befann sig där. Usch!
Men nu har jag funderat lite, fått perspektiv och längtar tills jag ska tillbaka hem igen, hem till Barcelona. Det kommer nog dröja för just nu har jag valpkullar som först ska tas om hand, vilket är hur kul som helst. När man bor i två länder får man planera sin uppfödning på ett för mig väl fungerande sätt.
Jag har bestämt mig:
Jag älskar Spanien och jag längtar tillbaka till mitt andra hem!
Jag hatar terrorister men dem ska inte hindra mig att resa!
Jag kör Renault i Sverige dock inte i Spanien...tyvärr:)
...för visst fasen är dessa bilar ljuvliga.